Preguntes freqüents


— PROTECCIÓ DE DADES

A AprènOnline apliquem la llei de protecció de dades amb la màxima prudència i cautela. Tothom té el dret de fer un curs i que no se sàpiga.

  • Per això hem eliminat els fòrums. En els fòrums queden les dades dels participants.
  • La missatgeria interna també està desactivada.
  • Ningú veu la resta de companys i companyes del curs.

Més informació: Accés a la Llei de protecció de dades (BOE)


— QUÈ HE DE FER PER COBRAR EL JULIOL?

Per cobrar el juliol has de tenir un nomenament el juliol. Als professors/es i mestres sense nomenament al juliol i a l’agost se’ls formalitza un nomenament al juliol si es troben en la situació següent:

  • han treballat com a substituts durant els mesos d’abril, maig i juny (almenys durant 1 dia), i
  • han prestat serveis com a substituts durant el curs (almenys durant 6 mesos i fins al 30 de juny de 2019) en centres docents públics o en serveis educatius del Departament d’Educació.

El nomenament comporta l’obligació de participar durant el mes de juliol en les activitats del Pla de formació del Departament d’Educació o en altres activitats reconegudes. Tots els nostres cursos estan dins d’aquest grup.

En cas de realitzar un curs nostre, cobraràs el juliol, i tindràs fins al 31 de desembre per a presentar el certificat. En cas de no realitzar cap activitat del Pla de formació o altres activitats reconegudes, et restaran el que has cobrat el juliol en el primer nomenament del 2020.

Més informació: Nomenaments del mes de juliol (Gencat.cat)


 

— SI AGAFO UNA MALALTIA DURANT EL CURS, QUÈ PUC FER?

Si durant el curs et poses malalta o malalt més del 20% del temps del curs, podràs repetir-lo en la propera edició sense cap cost.

En les edicions de tardor i primavera correspondria  a una baixa de 6 dies, en la d’hivern, també, però descomptant els dies de les vacances d’hivern.

En l’edició d’estiu seria una baixa de 4 dies.

Si aquest és el teu cas, envia’ns un comprovant (pot ser una fotografia de la baixa o paper d’una metgessa o metge), a aprenonline@gmail.com, i automàticament et passem a l’edició següent.

Si els dies de malaltia han estat menys i no es finalitza el curs, es tractarà com un curs no superat, o sigui, en la propera edició podràs repetir-lo amb un 50% de descompte.


— PUC CANVIAR DE CURS UN COP HA COMENÇAT?

Un cop ha començat un curs, només es poden realitzar canvis de curs si allò que motiva el canvi no està explicat en la informació del curs.

En cas contrari (en cas de no haver llegit atentament la informació del curs), no realitzarem el canvi.


— SI NO ACABO EL CURS, PUC CONTINUAR EN LA PRÒXIMA EDICIÓ?

Sí, però l’has de repetir. Has d’omplir el formulari de la corresponent edició, i explicar la teva situació on diu codi. En aquests casos, oferim un descompte del 50%.


— EM PODEU DENEGAR UN CURS PER FALTA DE PLACES?

Sí. Quan hi ha massa inscripcions en un curs tanquem l’opció de poder-se inscriure. Si després hi ha baixes, la tornem a obrir. Sempre que  una persona que ha iniciat el procés de preinscripció podrà realitzar aquell curs.


— HI HA UN MÀXIM DE CURSOS PER ALUMNE/A?

No, però nosaltres aconsellem fins a 4 cursos, ja que considerem que fer-ne més és massa difícil.


— ELS CURSOS ESTAN RECONEGUTS EN TOTES LES COMUNITATS AUTÒNOMES?

Sí, però cal gestionar la convalidació a la comunitat on desitgeu que us reconeguin el curs.


— FINS A QUIN DIA PUC INSCRIURE’M?

Fins 3 dies abans que comenci el curs.


— SI M’INSCRIC A UN CURS DE MOODLE QUE TROBO MASSA FÀCIL O DIFÍCIL, PUC CANVIAR DE CURS?

Si quan comences un curs de nivell de Moodle veus que no és adequat al teu nivell, pots canviar a un altre curs durant la primera setmana.


— SI NO PUC FER EL CURS, RECUPERO ELS DINERS?

Si ens avises abans de començar, et guardem la matrícula fins a una propera edició.


— ES POT SOL·LICITAR EL MATERIAL EN FORMAT PDF?

No. El material està protegit, seria com demanar a una editorial que t’enviés fotocòpies d’un llibre de text. A més, el format del material és específic del moodle, te l’has de baixar mentre tinguis accés al curs.

Més informació aquí.


 — EM PUC BAIXAR I DESAR EL MATERIAL?

El material està protegit per llicència de Creative Commons, tal com indiquem al final de  l’explicació de cada curs, però si el necessites per a ús individual te’l pots descarregar manualment des de cada pàgina del curs durant el desenvolupament del curs.


 — SI PER PROBLEMES TÈCNICS NO PUC FER EL CURS…

Els nostres cursos estan en la plataforma moodle, en les darreres edicions. Amb el programari actual de tots els ordinadors s’hi pot accedir i fer els exercicis sense problemes.

En el cas de tenir problemes, us ajudarem a resoldre’ls o a diagnosticar-los. La majoria de vegades és la lentitud de la xarxa.

En cap cas els problemes informàtics són causa de devolució de diners.


 — PER QUÈ EL NOSTRE MÒBIL COMENÇA AMB 7?

Actualment algunes companyies donen números que comencen amb un 7, ja que els que comencen amb un 6 s’estan esgotant.


Si tens cap altre dubte, ens pots escriure a aprenonline@gmail.com