Alumnat online

En els darrers anys, la formació en línia està guanyant espai amb una creixent participació. I cada vegada, seran més les persones que optaran per aquest tipus de formació.

I sobretot, en temps de pandèmia, que sembla que hagi vingut per quedar-se.

Per una banda hi ha una necessitat d’actualització personal  molt alta. El món canvia a una velocitat que a vegades costa atrapar. Abans, una persona es formava per un ofici i el realitzava exactament igual durant tota la seva vida laboral. Avui en dia això és impensable. És més, aquelles professions que volen seguir igual ho fan com a tret diferencial i d’autenticitat, no per la manca de tecnologia que pugui millorar la quantitat final del producte.

Cada vegada més, la gent li agrada canviar i tenir diversos oficis. I com més formació té una persona més possibilitat de triar té.

També cal conciliar la vida familiar amb la feina i la formació, fet gairebé impossible si ho vols quadrar amb una formació presencial. Aquesta t’obliga a un horari i lloc concret, i potser lluny de casa.

I, per finalitzar, la formació en línia té cada vegada més, una oferta molt àmplia.

I a tot això li podem afegir com han millorat les relacions en línia. A part del full escrit, sigui per aprendre o bé per presentar les tasques, tenim imatges, filmets, xats, qüestionaris…

I com és doncs la persona que decideix fer un curs en línia? Doncs és una persona sola, davant de l’ordinador, intentant aprendre o entendre alguna cosa nova, sigui per interès sigui per obligació.

No gaudeix d’un “bon dia” de la persona formadora, ni tan sols sap on és ni com és.

Tampoc sap si el seu ritme és l’adequat, massa bo o massa lent… no es pot comparar o consolar amb la resta de companys i companyes… Les paraules i missatges de les persones formadores acostumen a anar acompanyades d’un somriure.

Les persones de l’equip d’AprènOnline som conscients d’aquesta soledat, incertesa, i a vegades, l’autodecepció perquè no surt el que esperava o per no desar bé la tasca, tot perdut.

Per això, la gent d’AprènOnline, mirem d’estar a l’altura.  Els nostres missatges escrits o gravats són prou explícits per substituir el llenguatge no verbal que acompanya la formació presencial, i per una altra banda intentem respondre com més aviat millor.

Davant dels problemes que pugui tenir una alumna, mirem de donar diferents respostes fins a solucionar-los tots.

I aquelles persones que fan amb nosaltres el primer curs en línia, les acompanyem, ja sigui amb missatges, i fins i tot amb filmets individualitzats, fins que se senten còmodes realitzant el curs.

Cursos reconeguts per a docents

Tenim més de 200 cursos que formen part del pla de formació permanent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
CURSOS D'IDIOMES

Cursos d'idiomes per a tots els públics

Si tens més de 16 anys i vols aprendre o aprofundir l’aprenentatge d’un idioma, pots estudiar-lo amb nosaltres en línia; on vulguis i quan vulguis.

Cursos gratuïts per a empreses

Des d’AprènOnline podeu gaudir de cursos gratuïts subvencionats per FUNDAE.