El ciclamen, flor de les i els docents

Les flors del ciclamen brilla quan la resta de flors ja han acabat el període estival. Duren fins al maig, com un curs escolar.

N’hi ha de molts colors.

El ciclamen és la planta dels sentiments duradors i de l’afecció sincera. El seu tubercle permet resistir condicions difícils. El ciclamen és la flor de l’amor profund.

En el llenguatge de les flors, oferir un ciclamen expressa amor i tendresa sincers.

Amb els peduncles de les seves flors que es corben amb elegància per tornar el fruit cap a terra durant la seva formació, el ciclamen simbolitzava per als nostres ancestres l’amor d’aquelles persones que cuiden altres persones a canvi de res.

Més tard, el ciclamen es va reafirmar com a símbol de la sinceritat i de la durada dels sentiments.

Són plantes herbàcies perennes que a l’estiu entren en repòs vegetatiu, i quan totes les altres flors decauen, arriba la flor del ciclamen. Flors de molts colors, i de gran fortalesa.

Per tot això, creiem que el ciclamen representa les i les nostres docents. A l’estiu descansen per agafar forces per tornar a créixer, amb tots els colors i gran estima, a l’hivern.

Amb la col·laboració del gremi de floristes de Catalunya.

Cursos reconeguts per a docents

Tenim més de 200 cursos que formen part del pla de formació permanent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
CURSOS D'IDIOMES

Cursos d'idiomes per a tots els públics

Si tens més de 16 anys i vols aprendre o aprofundir l’aprenentatge d’un idioma, pots estudiar-lo amb nosaltres en línia; on vulguis i quan vulguis.

Cursos gratuïts per a empreses

Des d’AprènOnline podeu gaudir de cursos gratuïts subvencionats per FUNDAE.