1. Home
  2. /
  3. El ciclamen, la flor...

El ciclamen, flor de les i els docents

Les flors del ciclamen brilla quan la resta de flors ja han acabat el període estival. Duren fins al maig, com un curs escolar.

N’hi ha de molts colors.

El ciclamen és la planta dels sentiments duradors i de l’afecció sincera. El seu tubercle permet resistir condicions difícils. El ciclamen és la flor de l’amor profund.

En el llenguatge de les flors, oferir un ciclamen expressa amor i tendresa sincers.

Amb els peduncles de les seves flors que es corben amb elegància per tornar el fruit cap a terra durant la seva formació, el ciclamen simbolitzava per als nostres ancestres l’amor d’aquelles persones que cuiden altres persones a canvi de res.

Més tard, el ciclamen es va reafirmar com a símbol de la sinceritat i de la durada dels sentiments.

Són plantes herbàcies perennes que a l’estiu entren en repòs vegetatiu, i quan totes les altres flors decauen, arriba la flor del ciclamen. Flors de molts colors, i de gran fortalesa.

Per tot això, creiem que el ciclamen representa les i les nostres docents. A l’estiu descansen per agafar forces per tornar a créixer, amb tots els colors i gran estima, a l’hivern.

Últimes novetats:

Cursos reconeguts

Reconeixement: totes les nostres activitats estan reconegudes pel Departament. (excepte els cursos d’idiomes i d’oposicions)

Subvenció: Alguns cursos de les escoles d’estiu estan subvencionats pel Departament.

Premi AprènOnline

A les millors activitats didàctiques

Col·laboracions

Per veure les entitats que col·laboren amb nosaltres, clica aquí.