1. Inici
  2. /
  3. Cursos
Per especialitat
Per temàtica
ACTIC
Per nivells
Per perfils
En aquest curs es treballen els programes i les eines pròpies del nivell intermedi de la competència 5, nivell bàsic.
En aquest curs proposem diferents elements que intervenen en l'organització i dinamització de la biblioteca escolar, per tal que esdevingui una eina educativa més dins la vida del centre.
>En aquest curs es treballa el programa inkscape a partir de la creació d'imatges per a creació de material docent i també s'aprendrà com treballar les imatges amb l'alumnat de cara a la presentació de tasques amb les TIC, com creació de logos, marques...
El canvi climàtic és una realitat, i cal combatre’l. Seguint les iniciatives juvenils de cada divendres, en aquest curs s’ofereixen recursos per anar més enllà de la protesta...
En aquest curs s'ofereixen eines, legals, pedagògiques, de gestió d'emocions... per tal d'aprendre a detectar si algun alumne/a pateix abusos sexuals. I després acompanyar-lo en el procés que faci falta.
En aquest curs s'aprèn a veure les característiques d'una alumna/a amb autisme. Per tal de poder-lo identificar i poder actuar en conseqüència.
L'anglès cada vegada és més imprescindible en el món educatiu, aquest curs servirà per iniciar-se en el coneixement d'aquesta llengua.
En aquest curs es treballen els programes i les eines pròpies del nivell intermedi de la competència 7  de les proves d'Acreditació de Competències de la Tecnologia de la Informació i Comunicació (ACTIC) de la Generalitat de Catalunya.
Aprendràs a utilitzar el full de càlcul; crear activitats interactives per l'alumnat, ensenyar fer servir el full de càlcul dins àrees com matemàtiques, tecnologia, física o química.