1. Inici
  2. /
  3. Cursos
Per especialitat
Per especialitat
Per temàtica
Per temàtica
Per nivells
Per nivells
Per perfils
Per perfils

Curs 003 Moodle (III)

En aquest curs s'aprèn a gestionar el Moodle, a un nivell superior. Es treballen les pàgines amb totes les eines, carpetes, filmets, bases de dades, calendari, iniciació als formularis...
En aquest curs s'aprèn a crear recursos, com pàgines, fitxers, directoris, títols... i activitats matemàtiques com tasques, formularis, glossaris...al Moodle.
En aquest curs s'intenta donar eines teòriques, tècniques i pràctiques als i a les mestres per treballar una pedagogia viva i activa, a partir de la metodologia d'ambients.
En aquest curs es treballa la competència en comunicació del docent, i es plantegen alternatives i recursos per a millorar.
En aquest curs s'exposa tot el que cal saber de la Formació Professional a Catalunya.
El nou currículum de la LOMLOE promou l’aprenentatge basat en situacions, que són escenaris que es plantegen a l’alumnat i que s’assimilen a allò que es pot trobar a la vida real.
L'aprenentatge i ensenyament a persones adultes, moltes vegades, per a ser un públic adult caiem en les classes massa magistrals. En aquest curs trobareu metodologies més divertides i que ajudaran més en l'aprenentatge que les classes magistrals.
Aquest curs inclou aspectes bàsics sobre la presa de decisions i l’habilitat de resolució de problemes, i, per altra banda, recursos pràctics, com ara pautes i estratègies, per poder ajudar i acompanyar els infants a l’hora de resoldre un conflicte.
Per aprendre i estudiar sempre s’han utilitzat esquemes, sigui com introducció o com a resum. Els esquemes utilitzats fins ara sempre estan emmarcats dins del concepte de full, com a molt, desplegable i fent-se doble. FREEMIND com altres eines TIC, ens dona la possibilitat

Cursos reconeguts per a docents

Tenim més de 200 cursos que formen part del pla de formació permanent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
CURSOS D'IDIOMES

Cursos d'idiomes per a tots els públics

Si tens més de 16 anys i vols aprendre o aprofundir l’aprenentatge d’un idioma, pots estudiar-lo amb nosaltres en línia; on vulguis i quan vulguis.

Cursos gratuïts per a empreses

Des d’AprènOnline podeu gaudir de cursos gratuïts subvencionats per FUNDAE.