1. Inici
  2. /
  3. Cursos
Per especialitat
Per temàtica
Per nivells
Per perfils
En aquest curs trobareu eines i recursos TIC concrets que es poden utilitzar a educació infantil i a cicle inicial d'educació primària a escala pràctica, com programar aquests recursos i incloure'ls en les unitats didàctiques d'aula i, per tant, en la nostra programació.
Des d’aquí proposem una sèrie d’estratègies i recursos que ajudaran als docents a fer un disseny de l’avaluació de les competències associades a les activitats formatives que preentin al seu grup classe.
Aquest curs té l’objectiu de proporcionar formació i pautes als docents d’educació que aposta per una educació que tingui incorporada la perspectiva dels drets de la infància de forma integral, i en concret els de les nenes.
En aquest curs, la tutoria assembleària, es tracta la teoria i recursos pràctics sobre funcionament assembleari i els seus avantatges pel que fa a aprenentatge competencial de l’alumnat.
L’edició de textos va molt més enllà que l’escriptura d’un text, hi ha moltes eines i funcions que ens poden ajudar a optimitzar l’elaboració de textos i fer-los més atractius i entenedors.
En aquest curs es proposa diferents recursos, tant reflexius, com d'observació com pràctics per assolir la igualtat de gènere a l'ESO com en un futur.
En aquest curs s'aprenen aspectes bàsics sobre la prevenció de riscos laborals als centres educatius
El conte és un material que tenim a l’abast i que utilitzem de forma habitual a les escoles, però que a vegades desconeixem la manera de treure-hi el màxim rendiment.
Aprendràs a organitzar activitats per a fer amb el mòbil a l'aula. En la part teòrica es va exposant les diferents possibilitats del mòbil a l’aula, i proposant activitats per a realitzar amb el mateix mòbil. El mòbil permet desenvolupar la classe de forma més interactiva,