1. Inici
  2. /
  3. Cursos
Per especialitat
Per temàtica
Per nivells
Per perfils
En aquest curs aprendràs a crear, modificar, guardar i destruir tant horaris com calendaris en línia per optimitzar la tasca docent.
En aquest curs es treballarà el programa GIMP a partir de la creació i/o manipulació d'imatges per a creació de material docent i també s'aprendrà com treballar les imatges amb l'alumnat de cara a la presentació de tasques amb les TIC.
Aquest curs servirà per oferir els coneixements necessaris als professionals de l’educació comprendre els problemes de comportament en els infants amb autisme per tal de poder fer una adequada intervenció a l’escola.
Aquest curs presenta la psicomotricitat relacional com una eina "vivencial", que requereix l'anàlisi i actuacions concretes per a cada grup d’infants. Una oportunitat molt bona per introduir les possibilitats de desenvolupament integral.
L’anglès cada vegada és més imprescindible en el món educatiu, aquest curs servirà per aprofundir el coneixement d’aquesta llengua.
En aquest curs, English using ICT, us proposem una sèrie de recursos informàtics en anglès molt interessants.
Aprèn a escoltar i a crear en format àudio: contes, narracions, lliçons de qualsevol assignatura, programes de ràdio, audiollibres, portafolis de lectura en veu alta, conferències i altres continguts, per tal de millorar la competència comunicativa.
En aquest curs, educació i art, es proposen reflexions sobre l'educació creadora i es plantegen diferents propostes per realitzar a l'aula.
En aquest curs es proposa l'elaboració de diverses gimcanes matemàtiques per educació primària. És un recull de recursos que es poden utilitzar en forma de gimcana en una celebració com pel desenvolupament de la classe.