1. Inici
  2. /
  3. Cursos
Per especialitat
Per especialitat
Per temàtica
Per temàtica
Per nivells
Per nivells
Per perfils
Per perfils

Curs 042 Resolució de conflictes i presa de decisions

Aquest curs inclou aspectes bàsics sobre la presa de decisions i l’habilitat de resolució de problemes, i, per altra banda, recursos pràctics, com ara pautes i estratègies, per poder ajudar i acompanyar els infants a l’hora de resoldre un conflicte.
El nou currículum del departament d’Ensenyament demana que es vagin actualitzant les metodologies de treball a les aules amb l’objectiu de fomentar el treball per competències i que l'aprenentatge dels infants sigui més motivador, funcional i significatiu per ells/es.
En aquest curs es treballen els diferents tipus d'avaluació i a partir d'aquests, millorar l'aprenentatge competencial.
L’inici d’un procés de transformació educativa als centres pot impulsar-se des de moltes perspectives, però un lideratge pedagògic i organitzacional és un factor indispensable perquè aquest canvi sigui rellevant, inclusiu i permanent.
En aquest curs s'intenta donar eines teòriques, tècniques i pràctiques als i a les mestres per treballar una pedagogia viva i activa, a partir de la metodologia d'ambients.
En aquest curs s'aprèn a crear recursos i activitats  de geografia al Moodle.
En aquest curs no es presenta cap teoria sobre la composició i funcionament del cos humà. S’exposen un conjunt d’activitats per tal de fer més entenedor el funcionament i significatiu, a part que sigui més atractiu pel nostre alumnat.
El Corúbrics és una eina, ideada pel nostre company Jaume Feliu, que automatitza la creació i ús de les rúbriques.
En aquest curs començarem el viatge pel món de les històries i les aventures infinites, parlem del gran univers de la literatura infantil.

Cursos reconeguts per a docents

Tenim més de 200 cursos que formen part del pla de formació permanent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
CURSOS D'IDIOMES

Cursos d'idiomes per a tots els públics

Si tens més de 16 anys i vols aprendre o aprofundir l’aprenentatge d’un idioma, pots estudiar-lo amb nosaltres en línia; on vulguis i quan vulguis.

Cursos gratuïts per a empreses

Des d’AprènOnline podeu gaudir de cursos gratuïts subvencionats per FUNDAE.