1. Inici
  2. /
  3. Cursos
Per especialitat
Per temàtica
ACTIC
Per nivells
Per perfils
En aquest curs sobre la creativitat es proposen reflexions sobre l'educació visual i plàstica, i la capacitat de crear dels nens i nenes de 3 a 5 anys. A partir de les reflexions se suggereixen diverses eines i recursos per a treballar a educació infantil.
Les presentacions comencen a ser una eina pedagògica molt important, gairebé imprescindible. Es fan moltes presentacions, algunes interessants altres simples i poc entenedores per l’alumnat. També hi ha alguns professionals que encara no acaben de saber com posar-s’hi.
En aquest curs trobareu eines i recursos TIC concrets que es poden utilitzar a educació infantil i a cicle inicial d'educació primària a escala pràctica, com programar aquests recursos i incloure'ls en les unitats didàctiques d'aula i, per tant, en la nostra programació.
Aquest curs ofereix eines, recursos i estratègies per transformar un pati escolar i aconseguir donar oportunitats d’aprenentatge, de creixement, de joc i de descobriment a l’alumnat.
En aquest curs es treballen els programes i les eines pròpies del nivell intermedi de la competència  5 de les proves d'Acreditació de Competències de la Tecnologia de la Informació i Comunicació (ACTIC) de la Generalitat de Catalunya. Nivell mitjà.
En aquest curs es proposa l'elaboració de diverses gimcanes matemàtiques per educació secundària. És un recull de recursos que es poden utilitzar en forma de gimcana en una celebració com pel desenvolupament de la classe.
El coneixement del medi és molt interessant i ens ajuda a comprendre moltes de les raons del que ens envolta. Si coneixem el medi, ens serà més fàcil mantenir-lo i gaudir-ne. En aquest curs trobareu eines i recursos per a poder treballar la biologia des de casa.
En aquest curs es proposa l'elaboració de diverses gimcanes matemàtiques per educació primària. És un recull de recursos que es poden utilitzar en forma de gimcana en una celebració com pel desenvolupament de la classe.
En el moment en què programem i apliquem un projecte o una unitat didàctica de qualsevol matèria, són moltes les situacions en les quals es fa necessari activar i fer visible el pensament i els aprenentatges de l’alumnat.