Cursos de preparació d'oposicions adaptats als procés d'estabilització. Informació AQUÍ

📚 Més de 150 cursos reconeguts

En aquest curs hi ha unes reflexions introductòries sobre les matemàtiques a l'educació secundària i la proposta de dos tipus de sortides, una dins de la ciutat i una altra a la platja, sempre amb activitats matemàtiques com a base.
En aquest curs es treballa l'origen de la immersió lingüística, i com treballar-la actualment a les aules d'educació infantil i cicle inicial de primària.
English in use in my science classroom: AICLE, ens servirà per a poder realitzar la classe de ciències naturals en anglès.
En aquest curs intentem presentar alguns recursos, eines i reflexions per a optimitzar el dolor i el dol que pateixen alguns dels nostres alumnes per haver viscut alguna mort propera.
En aquest curs de primers auxilis, s'aprenen aspectes bàsics sobre els accidents més comuns als centres educatius i quines han de ser les respostes per part dels docents.
En aquest curs s'aprenen tots els aspectes i conceptes sobre el foc, la seva propagació i com ha de ser la seva extinció.
En aquest curs es treballa el tractament de l'autoestima dels nens i nenes, i noies i nois, per tal de millorar el procés d'aprenentatge i desenvolupament.
Es pretén proporcionar eines i recursos per avaluar el dibuix projectiu en la prova H.T.P. A través de l’expressió del dibuix interpretar els seus pensaments, sentiments i interessos coneixent el seu nivell de desenvolupament personal i el seu estat emocional.