85 contes imprescindibles per treballar les emocions

La Nati Bergadà ens diu: és molt important que a l’escola treballem les emocions i els sentiments.

Com a docent pots ajudar als alumnes a forjar-se una bona intel·ligència emocional perquè siguin infants competents emocionalment capaços d’afrontar-se als reptes de la vida.

Si l’educació ha de ser un procés d’aprenentatge per a la vida, les emocions són molt importants i cal que les tinguem en compte.

Els contes són una eina molt útil per treballar les emocions i els sentiments amb els infants. A partir dels contes podem establir converses molt interessants a l’aula.

Actualment podem trobar gran varietat de contes magnífics. Moltes gràcies als escriptors/es, als il·lustradors/es i als editorials per crear aquestes meravelles que ens són tan útils per treballar amb els infants.

Espero que aquest recull de contes et sigui útil per treballar les emocions i els sentiments amb els teus alumnes 😉

Si vols recomanar algun conte, et convido a fer-ho afegint un comentari. Entre tots/es podrem anar ampliant el recull. Moltes gràcies 🙂

Segueix-nos a Instagram per estar al dia de les últimes notícies i novetats d'AprènOnline

[instagram feed="24834"]

Cursos reconeguts per a docents

Tenim més de 200 cursos que formen part del pla de formació permanent del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
CURSOS D'IDIOMES

Cursos d'idiomes per a tots els públics

Si tens més de 16 anys i vols aprendre o aprofundir l’aprenentatge d’un idioma, pots estudiar-lo amb nosaltres en línia; on vulguis i quan vulguis.

Cursos gratuïts per a empreses

Des d’AprènOnline podeu gaudir de cursos gratuïts subvencionats per FUNDAE.