Presentació

El grup AprènOnline és una associació sense ànim de lucre.

Ens agrada la docència i, en especial, la docència a distància. Som mestres o professors/es en actiu i compaginem la nostra feina a l’escola amb la docència a distància. Mirem de millorar contínuament, oferint uns cursos cada vegada més atractius i accessibles.

Per a fer els nostres cursos no cal tenir coneixements previs.

Molts dels nostres alumnes han fet amb nosaltres el seu primer curs a distància via internet i l’han superat sense cap mena de problema. En tot moment hi ha una persona a l’altra banda per acompanyar-vos i ajudar-vos en tot allò que necessiteu.


SOBRE ELS NOSTRES CURSOS

Reconeixement

Tots els nostres cursos estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Compta per la borsa de treball de substituts, per oposicions, per estadis, per concursos… Excepte els de preparació d’oposicions.

Acreditació de perfil

Alguns dels nostres cursos acrediten perfils concrets. A vegades, no sabem del cert de l’acreditació fins començat el curs. Per saber si un curs concret acredita, accedeix a la pàgina oficial (clica aquí), i selecciona l’entitat “AprènOnline”.

Calendari

  • 1a edició, escola de tardor 2020: del 15 d’octubre al 22 de novembre.

 Informació de l’escola de tardor

  • 2a edició, escola d’hivern 2020/21: del 15 de desembre al 8 de febrer.

Informació de l’escola d’hivern

  • 3a edició, escola de primavera 2021: de l’1 de març al 8 d’abril.

Informació de l’escola de primavera

  • 4a edició, escola de maig 2021: de l’1 al 31 de maig.

Informació de l’escola de maig

  •  9a Escola d’estiu: de l’1 de juliol al 22 de juliol.

Informació de l’escola d’estiu

A partir de l’1 de setembre es poden fer les reserves de places de totes les edicions.

Durada

Tots els cursos reconeguts són de 30 hores, la resta depèn de les necessitats de cada curs.

Què significa un curs online de 30 hores?

Preu

Cada curs de 30 hores té un cost de 52 € (curs 2020/21) en període ordinari.

En període extraordinari, des de cinc dies abans de començar el curs, el cost és de 54 €

Consulta els possibles preus especials, només en període ordinari.

Horari

No hi ha cap activitat a cap curs que impliqui treballar en un horari concret. La persona participant va fent les tasques a l’hora que vulgui. Si té un dubte, escriu al seu formador o formadora i abans de 24 hores tindrà una resposta. Tot i que mirem de contestar molt abans.

Lloc

Tots els cursos són en línia a través d’internet. Es poden realitzar des de qualsevol lloc.

Tutorització

Sempre hi ha una persona formadora que està pendent dels teus dubtes i va avaluant les tasques per si cal millorar-les. En qualsevol moment pots escriure un missatge amb algun dubte, suggeriment, proposta, etc. a la formadora. Rebràs una resposta abans de 24 hores.


CONTINGUT DELS CURSOS

Contingut

Cada curs de 30 hores consta de 5 temes. Dins de cada tema hi ha diferents seccions on s’exposa el contingut del curs i les tasques a realitzar.

Dubtes

Si tot i l’explicació i l’ampliació de la persona formadora no se soluciona un dubte fem tot el que sigui possible per aclarir-lo. Si cal, fem vídeos personalitzats.

Avaluació

  • Un cop duta a terme la tasca, el formador/a l’avaluarà, indicant si s’ha superat o hi ha algun detall a millorar. Si és així, el participant l’haurà de millorar seguint els consells del formador/a. No hi ha exàmens. L’avaluació és sempre qualitativa.
  • Un curs s’aprovarà si s’han fet de forma satisfactòria totes les activitats proposades. Si una persona no el supera un cop finalitzat el curs, el podrà repetir en la pròxima edició amb un descompte del 50%.

Idioma

La llengua vehicular de tots els cursos és el català. El contingut dels cursos és en català. La interfície del campus virtual està disponible en català, castellà i anglès. Les tasques es poden presentar en català o castellà. En els cursos d’anglès, la llengua vehicular és l’anglès.

Millora contínua

Al final de cada curs hi ha una enquesta de valoració. A partir de les dades recollides es realitza una millora contínua dels cursos en cada nova edició.


INFORMACIÓ ADDICIONAL

Nomenament de juliol

Si ets substitut/a i compleixes els requisits, aquests cursos et servirà per al nomenament de juliol. Més informació a Preguntes Freqüents.

Inscripció